Till Salu

tisdag 19 februari 2013

Pannband

YFO övar på att sy pannband.

(Hade jag månne tappat bort hårborsten..?!)
























Jag har väl aldrig riktigt förstått vitsen med pannband och därför aldrig riktigt brytt mig om att sy några heller. Några få har det blivit, men inte så att jag fått in snitsen.
En mösskund frågade nyligen om jag syr pannband. Vågade inte riktigt säga ja eftersom jag inte har något bra mönster och den där riktigt snitsen. Det är inte helt lätt att vändsy ett pannband, iaf inte när man inte är van. Men den frågan väckte lusten till att prova. Såhär blev första. Tror de kan bli bra, om jag bara övar lite mer så jag slipper de där onödiga misstagen, som att vändhålet hamnade på utsidan ;) Dessutom har jag nog på köpet kommit på (det måste ju provas också), att det är ju himla bra med pannband när man har håret uppsatt.

5 kommentarer:

  1. åhh. det var nog jag som frågade efter pannband. kommer beställning på vårmössa till dottern snart och så får det nog bli ett matchande pannband om du känner dig redo för det=)

    SvaraRadera
    Svar
    1. :-) Ja det var du. Tack för inspirationen. Du är välkommen med din beställning, på både mössa och pannband. Kika under etiketten "mjuka tyger" så ser du vad jag har för tyger hemma. Det är några till påväg hem, lägger upp dem med så fort de kommer, vilket borde bli till veckan.
      /Yvonne

      Radera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  3. Funkar det att ha "Pippi" tyget det marinblå med röda och vita ränder till ett pannband hinner det bli några ränder?? Om du förstår vad jag menar:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag hoppas du fått ett mejl nu :-)

      Radera